Menoráh hoopt in 2018 haar 35 jarig bestaan te vieren. We willen dan een concert geven op 17 november 2018, locatie nog niet bekend.
We willen dan gaan uitvoeren: 'PETIT MESSE SOLENNELLE van Rossini.

Een hele klus, waarvoor we graag zangliefhebbers uitnodigen om een jaar lang lid te worden van ons koor om ddan mèt ons de uitvoering te verzorgen.
In 2017 hopen we nog mee te werken aan een kerkdienst in de Oosterkerk te Groningen en wellicht ook aan een kerkdienst in de 'Hoeksteen" te Sauwerd.

Het lijkt waarschijnlijk dat we op 25 maart 2018 nogmaals gaan uitvoeren: 'De zeven kruiswoorden van Christus', opnieuw in samenwerking met Schola Cantorum Mistúra uit Berltsum.
Plaats van uitvoering te Leeuwarden.

En dan ............................. op naar de uitvoering op 17 november 2018

Het koor heeft tot nu toe Sing-Ins en ook kleine concerten georganiseerd.

Ook wordt medewerking verleend aan erediensten, voornamelijk in de Oosterkerk te Groningen.

Het koor heeft op zaterdag 14 november 2015 meegedaan aan een concours voor koren. Dit werd georganiseerd door de Kzcb, regio Noord onder de titel: Focus op Vocaal.
Plaats van de handeling was de Der A-Kerk in Groningen.
Het koor heeft goed gepresteerd, want al werd er geen 1e, 2e of 3e prijs gewonnen, véél belangrijker is dat de PUBLIEKSPRIJS ons werd gegund door de toehoorders. Fantastisch!

 


Dat geeft ons moed om op de ingeslagen weg verder te gaan en om nog meer te waarderen muziek te oefenen en uit te voeren.